Interieur

Voor al uw interieurschrijnwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kan u o.a. bij ons terecht voor wandkasten, binnendeuren, badkamermeubels en keukens. Alles wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd in samenspraak met de klant. Wij werken hiervoor met massief hout of berkenmultiplex, een kwalitatief en duurzamer alternatief voor mdf.

Deze boekenkast werd gemaakt uit Europese es en geplaatst tegen een kalkhennepmuur.

Badkamertablet gemaakt uit een omgevallen es uit de tuin van de klant. Door het grote gewicht van de lavabo was het noodzakelijk om voor een stevige verankering in de muur te zorgen. Hiervoor werd onder de tablet bijkomende versteviging voorzien.

Deze guillotinekast werd gemaakt berkenmultiplex en daarna gelakt. Het paneel voor de televisie kan naar beneden schuiven. De kast werd op maat gemaakt om alle kabels en toestellen op een goede manier weg te bergen.

Deze binnendeur werd op maat gemaakt uit tulpenhout. Het hout werd gekozen in samenspraak met de klant om zo perfect te passen bij de vloer en de meubels in de kamer.

Deze deur uit es werd gemaakt in oude hoevestijl naar het model van de bestaande deur. Zo past de deur perfect in de rustieke sfeer van de woning.

Deze keuken werd op maat gemaakt uit Lariks Tilly-platen.