Meubels

Ook voor vrijstaande, massieve meubels kan u bij Nuyens Houtcreaties terecht.

Het is niet altijd makkelijk om de juiste tafel, stoel, bed,... te vinden. U heeft een interieur, ik maak hiervoor de bijpassende meubels. Een prachtige kast, een comfortabele stoel of een tafel waar u elke dag met plezier aan gaat zitten... Wij maken het voor u! Zowel kleine series als volledig exclusieve meubelen zijn mogelijk. Deze kunnen worden gemaakt in massief hout, met fineer, platen of een combinatie. Alles kan.

Ook herstellingen of aanpassingen aan meubels zijn mogelijk. Niets zo vervelend als een stoel waarvan de verbinding los zitten, een kast waarvan de deuren slepen of een zetel met een kapotte poot. Wij kunnen u helpen. Het beste is in dat geval dat het meubelstuk naar het atelier komt. In uitzonderlijke gevallen kan ook ter plaatse worden gewerkt.

Een omgewaaide appelaar in de tuin bracht een klant op het idee om er een kast van te laten maken. De boom werd verzaagd, het hout gedroogd en wij maakten er uiteindelijk deze kast van. Ook de raampjes werden met de hand gemaakt.

Een uniek meubel waar de klant nog jarenlang plezier van zal hebben!

Deze stoel werd ontworpen door een binnenhuisarchitecte en in samenspraak met haar gemaakt door Nuyens Houtcreaties.